Saturday 27 August 2011

Vindu Decorating Ideas

Windows kanskje ikke alltid åpen å avsløre en hyggelig visning utenfor. Hvis du er velsignet med vinduer som skildrer en spennende syn på yttersiden, så har du sannsynligvis ønsker å forlate vinduene avdekket. Men, i andre tilfeller, har du alltid en mulighet til å dekke vinduene med vakre vinduet dekorasjoner. Skodder, persienner, gardiner og draperier er noen av de populære vinduet behandlinger. Du kan bruke noen av disse og forskjønne dem med unikt vindu dekorasjoner. Nedenfor er noen vinduet dekorere ideer for deg. Mer om vinduet behandling ideer.
Stuevinduet dekorere ideer, stue vinduer er ofte store og anses mer som et dekorativt element enn utility. Tydeligvis, har vinduet behandlingen å være like attraktive. Hengende ren, silke eller fløyel gardiner er en flott måte å legge til en touch av eleganse og sjarm til din stue. Du kan også kombinere tunge stoff som fløyel med stupbratte for økt brukervennlighet. Wooden stenger med metallisk overflate kan brukes til å legge litt tegn til stuen din. Legge lag av stoffet er også en god ide hvis du ønsker å gjengi en virkningsfull effekt vinduene.
Bedroom Window Decorating Ideas; Vindu behandlinger i et soverom tjene dobbelt formål, øke estetiske verdien av rommet ditt og sikre ditt privatliv. Personvernet faktoren bør få mer oppmerksomhet mens gjennomføre enhver dekorere ideer for vinduer i soverommet. Hvis du har for mye av lys i soverommet som kan forstyrre søvnen din, så er det bedre å gå for tunge gardiner for å blokkere ekstra lys. Rengjør persienner med Valance ser også stor for soverommet vinduer. Imidlertid bør stoffet Valence helst matche i stoffet i putene, sengetepper, etc. Mer på soveromsvinduet behandlinger.
Bad Window Decorating Ideas, Vinyl gardiner er den mest populære valget for baderommet vinduet dekorasjon. Vinyl er billig, lett å rengjøre og hemmer vekst av mugg, etc. Mini blinds med dekorative Valance en annen kul idé for bad vindusdekorasjoner. Valances finnes i mange attraktive farger og mønstre. A enkel Valence er billig og ser ryddig i et bad. Dekorere med ren er også en god idé å la rikelig med lys i bad, men sørg for at du har andre vinduet behandling å gi tilstrekkelig personvern.
Bay Window Decorating Ideas; Bay vinduer er en ekstra fordel til innredning av alle rom. Karnappvinduene gjøre rommet større enn den faktisk er med å lage en illusjon av rom. Det er flere måter du kan pryde din karnapper. Gardiner med folder ser kjempebra på karnapper når de dekker vinduet fra tak til gulv. Trekkspill nyanser eller Roman nyanser fremhever arkitektoniske skjønnheten i karnapper. Valances med persienner kan bli lagt til hvis du foretrekker en mer sofistikert og elegant utseende. Du kan dekorere karnapper slik som å gjøre et samlingspunkt i rommet eller du kan også innlemme dem i resten av innredningen. Følgelig velger du møbler av bukta vinduet. Mer om karnappvindu behandling ideer og dekorere tips.
Kjøkken Window dekorere ideer, du kan bli så kreative som du ønsker når du velger vindu behandlinger for kjøkkenet som du ikke trenger bry oss om personvern problemet. Valences, skodder, persienner, gardiner, alt kan brukes for å dekorere kjøkkenet vinduer. Wood skodder gir en veldig koselig og landstil utseendet på kjøkkenet. Sheers kan brukes hvis du foretrekker en ryddig og rent utseende. Mer om kjøkkenvinduet behandlinger.
Les mer på; Contemporary Vindusbehandling, Vindusbehandling for små Windows; Vindusbehandling for Stor Windows, altså, det er ikke mangel på vinduet dekorere idéer, hvis du er fast bestemt å gjengi en unikt utseende på vinduene. Bruke din egen kreativitet og implementere egne ideer ved å kombinere ulike ideer gitt i denne artikkelen.

No comments:

Post a Comment