Tuesday 30 August 2011

Toga Kostymer

Den toga var ofte slitt i antikkens romerske imperiet, og var en tjue meter langt stykke av plagget. Dette klut måtte pakket rundt kroppen eller noen ganger også bæres over en tunika. Det var en vanlig kostyme for både menn og kvinner i disse tider, bare stiler av drapering det var annerledes. The toga Kostymene var laget av ull og tunika under dem var en lin skapelsen. The toga ble laget eksklusivt for menn etter det andre århundre f.Kr. og bare de menn som var romerske borgere ved fødsel fikk lov til å bruke den. I dag er toga kostymer slitt i hovedsak av menn og kvinner som en stil uttalelse for en toga fest og andre slike anledninger. Ta en titt på noen toga kostyme ideer som er nevnt nedenfor Bare for informasjon og finne ut hva er din stil av toga!
Toga Party Kostymer
Selv om det ikke er nødvendig å ha togas i dagens verden, folk som er toga fans, fremdeles liker å bruke dem. Den eneste anledninger til idrett disse antrekkene er toga partiene som de organiserer. Disse partiene er vanligvis organisert i høgskoler og universiteter som tema for spesielle anledninger som konfirmasjonen parter. Denne vakre stil av plagg er slitt av mange kjendiser for tildeling fungerer også. Det er veldig lett å bære eller drapere et toga helt alene. Mange ungdommer med bruke sengetøy så toga party kostymer siden de er lange og har nok klut for å drapere rundt, men jeg ville ikke foreslå sengetøy for toga. Gitt nedenfor er noen tips om drapering disse fantastiske toga kostymer enkelt, les videre! Mer på hvordan å knytte en toga ark.
Ting du trenger; Safety Pins, 4 meter bomull eller musselin materiale; Sleeveless tunika eller T-skjorte, Laurbærkrans (valgfritt), Gladiator sandaler; Veibeskrivelse
Det er en bestemt stil og metode for hvordan å knytte en toga som er forklart nedenfor i korthet. ; Først av alt når du kjøper 3-4 verksted musselin eller bomull materiale, kontroller at det er overkommelig og ikke irriterer ikke huden. ; Ha på kjortelen eller T-skjorte inne og justere det på en slik måte at det er komfortabel nok for hele toga party varighet. , Nå, hold toga materialet horisontalt langs og vikle den rundt midjen omtrent 1,5 ganger. ; Tie eller pin den opp slik at den ikke skal falle av det hippe og også sørge for at det ikke er veldig stramt, som kan gjøre deg ukomfortabel under flytting og dans. ; Ta resten på stoffet over skulderen og bare kaste det på begge skuldrene. Toga kostymer for kvinner kan bli drapert på samme måte dersom de er iført en tank top under toga. ; Etter at du har kastet stoffet over skulderen, ta det med tilbake til midjen din og putt den inn i bukselinningen. Dersom du ikke ønsker å brette det opp, kan du heller tie det med et farget belte eller bare pin det opp i midjen regionen. ; Du kan justere ekstra klut fra toga å lage folder eller bare rulle den over armen og holder den i hånden vår. , Å gi toga kostymer en mer tradisjonell og etikk ser, kan du bære Laurbærkrans og gladiator sandaler. ; Kvinner toga kostymer ser svært attraktiv med en annen farget bånd på kantene av materialet. Det finnes også ulike lengder og bredde av dette materialet. ; Toga kostymer i dag trenger ikke å være full lengder, kan de brukes over kneet med kneet lange gladiator sandaler. ; Les mer på:; gjøre en Toga; Toga Party Ideas; Dette toga kostymer for både menn og kvinner ser veldig rike når de er matchet med riktig slags tilbehør og sko. Så hvis du går for en toga fest, må du drapere det godt og se det beste!

No comments:

Post a Comment