Thursday 25 August 2011

Ting å Si til kjæresten din

Imponere kjæresten er en kunst som alle menn burde lære for hans gode. Måten du snakker med kjæresten din, din holdning henne, de ofrene du gjøre for henne er de tingene som er viktig for å opprettholde et sunt forhold til kjæresten din. Mange ganger gutter ender opp si feil ting på feil tid og dette kan resultere i slutten av relasjonen. Forstå ting å si til kjæresten din er enkelt for menn som har et visst nivå av modenhet. De tingene for å snakke med kjæresten din nevnt i de neste få avsnittene vil hjelpe deg å forstå bedre.
Måter å kommunisere med dine kjæreste
Sweet ting å si til kjæresten din ville avhenge av situasjoner og forhold utbredt på den tiden. Mens du har kontakt med kjæresten din, bør du huske på at å snakke til det punktet er svært viktig. Den slags språk du bruker også saker mye. Om språket er fornærmende, vil ingen jente føles like å snakke med deg og fortsette et forhold med deg.
Priste kjæresten din ser ut ved å si, Du er den peneste jenta jeg noensinne har møtt, eller Du er like vakker som en prinsesse ville være en fin idé. Husk at du ikke bør bruke for mye av overdrivelse så hun kan tro at du ikke rose henne fra hjertet ditt. Samtalen bør være naturlig som vil glede kjæresten din. Nå, forutsetter at du har hatt en stor kamp med kjæresten på en stund og du er i humør til å gjøre opp med henne. Hvordan vil du nærmer deg henne? Hva skal du si? Svaret er enkelt. Kan du si Jeg beklager elskling, reagerte jeg feil vei eller Gi meg en sjanse, og jeg vil holde deg lykkelig i hele mitt liv. Som en god kjæresten, må du alltid være full av overraskelser som jenter simpelthen elsker dem. Hva du kan gjøre er å gå til kjæresten din plass, og invitere henne på en fest hjemme eller for en film på en nærliggende multiplex. Kan du si det på en kul måte liker, Hei, la oss gå for en film sammen.
I tillegg til disse, det er mange flere fine ting å si til kjæresten din. You kan diskos temaer som for eksempel høyere utdanning og karriere med kjæresten din. Fortell henne deres fremtidige utdanningsplaner og spør henne hva hennes planer du har. Kan du også drøfte temaer som forretninger, sport, politikk, kan historien etc. Du spør henne om hennes varierte interesser, som hun favorittlaget personlighet er, hva slags bøker hun liker. Det mangler ikke på emner som du kan snakke med kjæresten din om. Samtalen med kjæresten din kan være en god blanding av seriøse og uformelle saker. Du kan spørre henne om hun hobby og generelt de liker og misliker. Du kan diskutere ulike måter å feire store begivenheter som bursdager og bryllup jubileer. Diskusjonen kan være ganske nyttig hvis du har å feire kjæresten din bursdag. Hvis du har til å bygge en solid personlig forhold med kjæresten din, deretter snakke med henne om hennes familie er viktig da dette vil hjelpe deg å vite mer om henne. Du kan spørre henne om hennes foreldre okkupasjon og deres interesser.
En av de mest interessante ting å si til kjæresten din er diskuterer feriemål. Spør henne om hennes spørsmål favoritt ferie destinasjon og årsaken bak henne å velge det stedet. Kan du også diskutere temaer som relasjoner, kjærligheten og ekteskap. Når ønsker du tilbake?, Husker jeg deg masse! er det ting å si til kjæresten din når du savner hennes.
De menn som ønsker å vite mer samspill med venninner kan referere til:; Sweet ting å si til din venninne, Love ting å si til kjæresten din; Dette var noen av de mange ting å si til kjæresten din. Selv i samspill med henne, ikke bare gå på å snakke om hva du føler, men også gi henne en mulighet til å uttrykke sine synspunkter. Sikkert, ved å følge disse instruksjonene og dating tips for menn, vil du aldri gjøre henne sint eller frustrert.

No comments:

Post a Comment