Monday 22 August 2011

Syren i Soap

Kunsten å såpe gjør dateres tilbake flere århundrer. Ancient folk angivelig brukt såpe-lignende materialer for rengjøring formål. Såpe er en kombinasjon av oljer eller fettsyrer og alkalier. Den resulterende reaksjonen produserer et stoff som kalles glyserin samt sodium salt fettsyre som brukes. Forskjellige typer av kombinasjon av fettsyrer og alkaliske er ansvarlige for de forskjellige egenskapene til såpe. Skum, rensing evne og modus av reaksjonen på såpe er alle avhengige av de spesielle syre i såpe. Hvis du er interessert i såpeproduksjon, kan du gå gjennom listen over noen vanlige fettsyrer i såpe. Les mer om å lage hjemmelaget såpe.
Fettsyrer i Soap
Som nevnt tidligere, vil fettsyren innholdet i din ingrediensene bestemme den endelige egenskapene til det ferdige produktet, dvs. såpe. La oss se på noen av fettsyrene er involvert i å lage såpe og egenskapene hver av dem gi lån til såpe.
Stearinsyre, stearinsyre er den viktigste ingrediensen for å lage såpe barer. Den gjengir hardhet til såpe blandingen, som besørger støping av såpe. Det gir også en kremet tekstur til såpe skum. Stearinsyre i såpe har også sterke rensende egenskaper. Overusing stearinsyre på bad såpene resulterer i tørrhet i huden.
Laurinsyre; Lauric syre er også ansvarlig for hardhet av såpe. Det produserer fyldig, fluffy skum. Laurinsyre har enorme renhold evner som hjelper å kvitte seg med olje, fett osv. Hvis brukt i store mengder i bad såper, kan laurinsyre stripe i huden av sin fuktighet og naturlige oljer. Ingredienser som kokos olje Babassu olje eller palmeolje er rike kilder til laurinsyre.
Oljesyre, Oljesyre er ansvarlig for glatte, såpe følelse av såpe bar. Oljesyre er en god hudkrem som brukes i badekaret såper for sine fuktighetsgivende egenskaper. Men oljesyre ikke produsere en fyldig skum.
Linolsyre; linolsyre har også gode fuktighetsgivende egenskaper. Den silkemyke, glatte følelsen av at du erfaring etter et bad med visse såper skyldes linolensyre som finnes i dem. Linolsyre har egenskapen å harskne raskere enn andre syrer. Dette fører ofte til dannelse av oransje flekker på såpe bar. Dermed er linolsyre må unngås hvis du vil at såpe bar å vare lenge. Linolensyre er også kjent for sine fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Den brukes til veldig mild såpe formuleringer.
Linolenic Acid; linolenic acid er også kjent for sin fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Den brukes til veldig mild såpe formuleringer
Ricinoleic Acid, Ricinoleic syre blir hovedsakelig brukt i såpeproduksjon for sin evne til å produsere meget tett, fyldig skum. Den kan produsere skummende samt kremet, stabilt skum. Selv små mengder Ricinoleic syre er i stand til å produsere tykt skum.
Palmitinsyre; egenskaper palmitinsyre noe som ligner på de av stearinsyre. Dermed palmitinsyre og stearinsyre syre er utskiftbare i såpe formuleringer.
Myristic Acid, Myristic syre har alle egenskaper for å gjøre en god såpe. Den har kraftige rensing evne og produserer en luksuriøs mengde fluffy skum. Imidlertid hvis du går overbord med hjelp Myristic syre, kunne det føre til uttørkingen av produktet.
Lær mer om såpe gjør prosessen.
Foruten ovenfor oppført fettsyrene, det flere andre former for syrer som brukes i såper. Salisylsyre er en vanlig syre i såper og annen kosmetikk for sin acne bekjempelse egenskaper. Den har gode eksfolierende egenskaper som er effektivt mot akne. Kojic syre er brukt for lightening huden. Regelmessig bruk av Kojic syre såpe er kjent for å redusere pigmentering, men man må ikke avslutte bruken av denne såpe. Etidronic syre i såpe er used å motvirke bivirkninger av metallioner i visse såpe ingredienser. Det er også brukt som bindemiddel i flere andre kosmetiske produkter.
Les mer på; Handmade Soap Recipes; Handmade Soap Ingredients; Hvordan Soap Work; Typen syre i såpe er utgangspunktet avhengig spesifikk bruk av såpen. Andelene av de ovennevnte syrer også variere avhengig av type og formålet med såpe.

No comments:

Post a Comment