Wednesday 17 August 2011

Sump Pump Drenering

I det siste har vann blitt siver inn i kjelleren din? Hvis ja, kan det bli ekstremt farlig fordi det kan påføre mye skade på verdisakene dine. Når skadet, ville du nødt til å bruke hundrevis av dollar å reparere dei. Så det er bedre å hindre oversvømmelse av kjelleren hjelp av sump pumpe drenering, slik at selv om det regner tungt du ikke trenger å bekymre deg.
Når det regner, får vann akkumulert i grunnlaget for ditt hjem, og hvis ikke kanaliseres vekk kan oversvømme jorden rundt huset ditt. Når overflødig vann får akkumuleres i jord, begynner det etter hvert siver inn i hjemmet ditt. Mer om sump pumpe bassenget.
Sump Pump dreneringssystem
Da vanninnhold i jorda øker og når et punkt av metning, starter den trakter i kjelleren. Når vannet begynner å skrive inn huset, begynner det å bli viderekoblet ned i avgrunnen eller sump hull, et tomt hull i bunnpannen pumpen maskinen. I sumpen hullet er et pumpe som er regulert av en bryter. Når den akkumulerte vannet når et bestemt punkt, starter bryteren automatisk arbeider og sump pumpen får aktiveres. Når aktivert, maskinen pumper ut vann med hjelp av rør og avløp vann ut av huset. Ved hjelp av en sump pumpe du kan hindre dannelse av mugg og råte tre, i tillegg til problemer knyttet til VVS. Du kan gjerne å vite mer om sumpen pumpe reparasjon.
Sump Pump Drenering Problem
Det er ingen problemer som sådan knyttet til arbeider av en sump pumpe, men det er flere problemer knyttet til drenering mekanismen. Avhengig av stedet der du bor, kan det akkumulerte volumet av vann varierer. Det er flere pumper som kan frigjøre rundt 20 liter vann hvert minutt. Tenk om dette er den mengden vann som slippes ut under regnfulle dager, hva som ville skje med områdene rundt huset ditt. Det kan føre til sjenanse for naboen. Les mer om hvordan du installerer en sump pumpe.
Hvis huset er i slike et sted som ligger nær en storm kloakk, stasjoner eller fortau, kan hyppige utslipp skape et problem for folk som går forbi. Vannet slippes ut fra huset ditt kan hjelpe vekst av mugg eller alger som i sin tur vil gjøre fortauene glatt, så er sjansene for at en forbipasserende kan skli mens passerer gjennom det stedet. I løpet av vinteren kan vann fryser og is kan akkumuleres som kan være en ekstra fare for kjøretøy samt fotgjengere.
Sump Pump Drenering Valg
Det er i utgangspunktet to ulike typer sump pumpe drenering som du kan velge mellom - batteridrevet og vann drevet. Den mest populære blant folk flest er vannet drevet sump pumpen drenering slik de er enklere å betjene i forhold til batteridrevne pumper. Videre er den beste delen du trenger ikke å bruke mye tid og penger på å vedlikeholde en vann drevet sump pumpe. Så sjansene for vann drevet sump pumpen går galt er mindre. Du trenger bare å installere det og holde teste den etter hver 6 mnd. Dessuten, hvis vanntrykket er mer enn 100psi ganske ofte, så et vann drevet pumpe kommer til nytte.
Selv om en vann drevet sump pumpen er et bedre alternativ, kan det være når en batteridrevet pumpe er det eneste alternativet. I så fall må du ta hensyn til, tid og mye penger du trenger å opprettholde en slik batteri. Dersom det ikke er strøm i en lengre periode (skjønt sjelden, men mulig), så ville du miste drenering innretningen av en sump pumpe. Du kan også må ta hensyn til at batteriene må byttes, så planlegge budsjettet deretter.
Dermed er sump pumpe drenering en av de beste alternativene for å drenere ut overflødig vann fra kjelleren og i den prosessen holde dine verdifulle eiendeler trygt. Før du går i for en slik mekanisme, må du ha gått gjennom alle de fordeler og ulemper.

No comments:

Post a Comment