Saturday 27 August 2011

Rense søppeltømming

Søppeltømming er en av de mest nyttige kjøkkenapparater. Det hjelper oss til å kvitte seg med rester av mat partikler og forhindre tilstopping av kjøkkenbenken. Noen ganger, får søppeltømming enheten satt seg fast og føre til dårlig drenering. Dette skjer hvis en liten og hard substans som frukt grop eller ben stykke komme stakk opp i mellom bladet og dreneringshullet. I noen tilfeller er noen tung mat materialer jordet opp av enheten, men kunne ikke bli skylt ut på grunn av utilstrekkelig vann. Dette kan føre til tilstopping opp. Som et resultat, gjør motoren en mye støy men avhending ikke kjører eller den kan slutte å fungere plutselig. Hvis du leie en profesjonell for å rense søppeltømming, vil det bli en kostbar affære. Snarere vil jeg foreslå at du gir den en prøve for deg selv.
Hvordan å rense søppeltømming?
Først av alt, du må slå av strømmen til søppeltømming systemet og koble enheten. Før du starter oppgaven med å rydde tett søppeltømming, bør du utstyre deg selv med noe verktøy og materialer. De er: baking soda, eddik, skiftenøkkel, kniv, lykt, skrutrekker og toalett stempelet. Når du har skaffet alle disse tingene, følgende er noen av de effektive teknikker for unclogging søppeltømming:
Steg # 1: Du kan effektivt rense søppeltømming med eddik og natron, hvis det er en tilstopping forårsaket av små rusk. Kjør litt vann sakte gjennom søppeltømming systemet. Forbered en tykk pasta ved å blande opp like mengder av eddik og bakepulver og øs den inn til rådighet. Vent en halv time og helle litt mer vann. Dette vil bidra til å rydde opp i små avfall som fikk fast i avhending. Hvis dette gjøres på en ukentlig basis det kan være nyttig i forebygging av ytterligere tilstopping i fremtiden.
Step # 2: Hvis vasken er fylt med vann, selv etter at eddik og natron behandling, så kan du bruke en ny, ren stempelet for å tømme ut vannet. Dette er ett effektivt verktøy for å rense søppeltømming og du kan kjøpe dette fra en lokal jernvarehandel. Plasser den over avløpet og pumpe luft inn og ut av tømmes ved hjelp av håndtaket. Dette vil renne ut stillestående vann. Noen ganger kan det tydelig ut blokkeringen også.
Steg # 3: Nå som vannet er ute kan du ta en kraftig lommelykt for å sjekke ut søppeltømming gjennom vasken renne. Dermed kan du kan se om det er noen fremmedlegemer som skaper blokkeringen. Hvis det er synlig, bruker et verktøy for å fjerne blokkeringen ting. Bruk enten en tang eller brygger som kan ta tak i materialet og trekk det ut.
Steg # 4: Åpne skapet under kjøkkenbenken der ordningsenhet plasseres. Se nederst på søppeltømming sylinderen og du vil finne en hex head hull der. Plasser en hex hodet skiftenøkkel i det hullet og slå skiftenøkkel begge sider. Dermed eventuelle hindringer som fikk fast i svinghjulet og ble usynlig gjennom vasken avløp vil bli eliminert.
Steg # 5: Sjekk ut om bladene av avhending roterer riktig eller ikke. Hvis dens bevegelse er ikke glatt, så er det sannsynlig at noe er fast i bladet og forårsaker trøbbel for disponering. Bruk spissen av et skrujern til å legge press mot bladene og slik at obstruksjonen er forskyves. Etter at bladet starter flytte, betyr det at kilden for obstruksjon har blitt forskjøvet og deretter kan du fjerne dette materialet med hjelp av en skrutrekker.
Du kan henvise:; Hvordan Fjern ansamlinger ett søppeltømming, Tette søppeltømming; Fjern ansamlinger Kitchen Sink; Dette er noen av de nyttige metoder som kan brukes for å rense søppeltømming. Når problemet er løst, slå på strømmen til søppeltømming å sjekke ut om det fungerer. Søppeltømming kan male små biter av overs mat, men ikke store biter av mat som egg skjell eller banan hud. Du kan forhindre tilstopping i fremtiden ved ikke å la slike matvarer stoffer i avløpet.

No comments:

Post a Comment