Sunday 28 August 2011

Prom Makeup Tips

Promenadekonsert natt er den mest etterlengtede hendelsen i videregående skole når du kommer til fest på skolen med alle dine skolekamerater for siste gang som klasse. Når natten er over, vet du ikke når og hvor du vil bli og om du noen gang vil se dem venner igjen. Dermed promenadekonsert er når alle ønsker å se virkelig bra, med sine beste antrekk, fottøy, utstyr og sminke.
Leter god er ikke i det hele rakett vitenskap, men den trenger litt følelse av dommen. Hvis du bruker sminke smokey over en nydelig rosa eller blå kjole, er det åpenbart ikke til å gjøre du ser bra ut. Derfor er det en noen tips som du kan følge når du tar på sminke din for skoleball natten. Nevnt nedenfor er noen slike nyttige skoleball makeup tips til deg, så ta en titt!
Prom Makeup Ideer
Når du bestemmer deg for å ha en bestemt kjole, må du bestemme, hvilke sko du vil ha med det, tilbehøret til å gå med den og hva du skal gjøre med håret ditt. Og når du har valgt alt dette, så tenker på prom makeup. Det trenger ikke å være den mest glamorøse, men et enkelt utseende som vil gå med fargen på kjolen din og få deg til å se pen og ladylike. Av den grunn har vi satt sammen noen skoleball makeup tips som du kan følge for å komme klar den pene måten! Mer om prom frisyrer.
Foundation; å begynne med disse prom makeup tips, først av alt, du må bruke en skikkelig base for makeup din. Hvis du vil angi som baserer, bruker en stiftelse som passer din hudtone. Hvis du er fair, bruke et lysere nyanse av stiftelsen, og hvis du er på den mørke siden, bruke en litt lysere nyanse enn din hudfarge. Grunnen til dette er når du bruker en lettere nyanse, er makeup mer forsterket og du ser mer attraktive. Gjelder grunnlaget over hele ansiktet på en ensartet måte, spesielt under øynene å dekke mørke ringer. Foundation dekker ofte alle feilene i ansiktet og gir en ren og jevn overflate for bruk av sminke. Mer om mineral makeup og fundamentering makeup.
Blush, Når grunnlaget er brukt, er det tid for rødme! Bruk en tykk hår makeup børste for dette, siden den tykkere børstene gi mer volum dekker til ansiktet området og spre rødme jevnt over brukt området. Sett en mørkere rouge på kinnene da de ser løftes opp og fremtredende. Bruk bare disse farger og nyanser av rødme som passer din hud tone og ikke en komplett kontrast, da dette kan noen ganger gjøre at du ser komisk. Blush har en svak glans til seg selv, så når du bruker den, ikke gjør det for mørkt. Så selv om det i hele ansiktet, slik som i pannen og haken, med en liten dash. Mer om hvordan du søker rødme.
Leppestifter, du må være veldig forsiktig når du velger en leppestift eller en lipgloss så mange ganger, kan du ende opp misjudging utseende. Bruk naturlig og enkelt farger på leppene. Hvis du har en mørk farget kjole, gå for brunt, beige, lys rosa og lilla (avhengig av kjolen farge). Men hvis du er iført svart eller rød, kan du bruke lyse kirsebær rød leppestift som det ser veldig attraktiv og fersk. For lettere skyggelagt kjole, gjerne gå med lys rosa, oransje, fersken og lys sjokolade farger. Hvis leppestiften er brun eller rød, bare da satse på en matt leppestift. Andre kloke, glanset ser best. Les mer på prom kjoler.
Eye Makeup: For finalen touch på skoleballet makeup tips, bør øynene ser best på ansiktet ditt. De er de første tingene man ser på, og dermed du må forlate et inntrykk gjennom dei. Dermed gjøre at du velger riktig farger på øyenskygge. Alltid påføre øyeskygge først, og deretter duken på tips av piskeslag. Denne måten effekten av skyggen ikke går og de ser definert. Etter dette, gjelder din mascara (helst transparent og vanntett). Curl dine vipper og sørg for øyet makeup er uniform for begge øynene. Hvis du er iført en mørk og lyse kjolen, smokey øyne ser flott.
Med de prom makeup tips, er jeg sikker på at du vil se svært vakker og elegant på din spesielle dag. Dermed velger de rette fargene og ha det gøy gjør prom ser best ut i mengden.

No comments:

Post a Comment