Saturday 20 August 2011

Mohawk hårklipp for menn

Sporting Mohawk frisyrer var en trend på slutten av åttitallet og det var symbolsk av punk og rock band bevegelser som feide over verden på åttitallet. Punk bevegelse som gjorde opprør mot den politiske og sosiale myndigheter, ble en stor suksess blant ungdommer som identifiserte seg med slike bevegelser. Unødvendig å si, tenåringer og unge imiterte mote stiler av pop sangere og rockestjerner. Mohawk hårklipp for menn antas å ha sin opprinnelse fra Native American Mohawk indianerstammer. Mens de fleste av oss er kjent med ulike populære menns hairstyles like det 'David Beckham faux hawk frisyre », det er ulike andre former mohawk hårklipp for menn og gjennom denne artikkelen, jeg har diskutert disse ulike mohawk frisyrer for menn. Mer om hårklipp.
Mohawk frisyrer for menn
Mohawk er en veldig unik type frisyre og det kan ikke se bra ut på alle. Men til folk som elsker se annerledes og kan trygt bære denne looken kan sporten denne frisyre. Her er ulike typer mohawk hårklipp for menn ....
Classic Mohawk Hårklipp, I den klassiske Mohawk hårklipp for menn, er den grunnleggende funksjonen å barbere alt håret, etterlot en stripe av hår i midten som kan være av en tomme bredde. Noen mennesker velger håret stripen skal forlenges til slutten av nakken mens noen begrenser det opp til toppunktet av hodet. Dette frisyre kan endres ved å inkludere Bihawk and Trihawk mohawk hårklipp. I Bihawk frisyre, er to midterste striper med langt hår igjen og området mellom disse to stripene blir barbert. In trihawk, er tre slike strips kuttet.
Faux Hawk, The faux hauk hårklipp er den nyeste modifisert form av klassisk Mohawk. Dette frisyre er foretrukket av all typer mennesker, rockere, bankfolk, opprørere, college goers og selv av unge jenter og gutter! I utgangspunktet, i dette Mohawk hårklipp for menn, er hodet ikke barbert. Med hjelp av de to Clipper vakter, er håret fra begge sider blandet opp. Håret ved senteret er kuttet i en slik vinkel at brukeren kan updo håret i sentrum ved hjelp av hår gels. Den endelige utseende må være like, hår står som åskammene i en hauk. Les mer på faux hawk frisyrer for kvinner.
Faux hawk kan varieres i ulike former, gjerne korte mohawk hårklipp for gutter ved å gi den en "rotete pigg stil". Lengden på håret på siden og den delen av hodet ikke å bli barbert kan variere tilsvarende. Det er ikke at mohawk hårklipp er begrenset til gutter eller menn. Faktisk, hanekam hårklipp for kvinnene er også veldig populært og det er kvinner som er modig nok til idretten disse frisyrer. Vanligvis, kvinnelige modeller sport mohawk hårklipp for reklame og TV-reklamer. I asiatiske-afrikanske land, har hanekam hårklipp for svarte menn og mohawk hårklipp for svarte kvinner blitt svært populære, og de er kjent som Frohawk (African-American/Afro mohawk).
Les mer på:; Faux Hawk for krøllet hår; Faux Hawk - Hvordan Cut faux Hawk, du skal få faux hauken frisyre, besøke en god hår salong, slik at du kan ha den ønskede typen Mohawk hårklipp for menn. I begynnelsen må du bruke hår gele regelmessig for å holde håret i riktig posisjon og vinkel. Men unngå å bruke for mye hår gels som de kan forårsake hår problemer eller bleking av håret. Nylig fikk jeg en rotete faux hauken frisyre og jeg helt liker det nye utseendet. Så etter å ha lest denne artikkelen, håper du har fått noen ide om ulike Mohawk frisyrer for menn.

No comments:

Post a Comment