Friday 26 August 2011

Middag Etikette

Et tidspunkt vil komme, sannsynligvis i ditt aller første kontoret middag, eller første gang du går til noen virkelig fancy restaurant, hvor du trenger å bekymre middag etiquettes. Hva er etiquettes? Det menneskelige samfunn har en forbløffende vane rutinemessig å spesifisere hva som er bra og hva er dårlig. Sosial etiquettes, står for alt som er bra i samfunnet. Og siden mennesket er et sosialt dyr, er han bundet av reglene for sosial adferd. Og disse reglene ser mer så sterk og på ansiktet ditt når sjefen tar deg og dine kolleger ut på middag. Og det er her kunnskap om formell middag etikette vil komme i ganske hendig. Les videre for mer informasjon om kontor parti etikette.
Business Middag Etikette
Så, er du ute på middag med noen folk fra jobben din - sikkert et situasjon som krever at du er på ditt mest polert - hva er dining etikette som du bør følge? Her er en situasjon-by-situasjonen guide til middag etikette. ; Ankomst: Mange har denne ungracious vane å komme sent, eller etter at alle har slått seg ned, for å understreke deres betydning. Feil. Alltid komme til en forretningsmiddag ti minutter før tiden. La sjefen din eller din verten har den luksus kommer etter deg. Det er et tegn på respekt. ; Seating: Ganske ofte verten vil ha steder av alt folket perfekt merket ut. Så ikke slukke innsats vert har satt inn med golf opp til din beste kompis. Vent til verten å lede deg til din tildelte plass. Av verten ikke, så kanskje du kan ta den frihet å plukke din egen sete. ; Napkin Handling: The serviett gis på bordet av restauranter, er helt sikkert ikke holdt for deg å blåse nesen på. Plukk den opp og legg den oppå fanget. Så snart du er ferdig å spise, ikke sterkt gni ting over munnen din. Forsiktig DAB den over munnen og kaste den opp og legg den på ene siden av tallerkenen. ; Chit-chat: Ideelt sett bør det være vert som initierer samtalen. Det kan bli oppfattet som uhøflig om folk chit-chat unødig and usammenhengende mellom hverandre. Også, aldri snakk med mat i munnen som det ser bare klossete. Ta en bit, tygge, gulp det ned og deretter fortsette med samtalen. Snakker mens maten er i munnen ser forferdelig og høyttaler holder sprøyting spyttet over folket mens han snakker. ; Spise: Aldri være i et rush for å spise. Alltid overvåke hvor raskt de andre spiser og justere selv til denne hastigheten. Ikke tygg for fort, eller gulp det ned raskt. Bevar roen, og tar deg tid med maten. En viktigere middagsselskap etikette er at du ikke skal begynne å spise til verten gir klarsignal. Serveres mat er ikke klarsignal, forresten. Vent til vert for å slå seg ned og bare da kan du begynne å spise. , Gaffel og Knife Handling: Denne har de fleste mennesker i knop, gjør det ikke? The standard konvensjonen er å holde kniven i høyre og gaffel i venstre. Men hvis du føler at din venstre hånd er flinkere til å kutte maten, så du kan bruke venstre hånd for å holde kniven. Du skal kutte maten med kniven din og deretter bruke gaffelen å plukke opp maten og putte den i munnen. Når gaffel og kniv har rørt maten, er det anses uhøflig å plassere dem på bordet. Når du er ferdig å spise, eller vil ha en slurk vann, og angi deretter skjærende verktøy i platen. ; Andre, tredje og fjerde Helpings: Ikke be om helpings selv. Vent til verten for å se over hele arrangementet. Oftere enn ikke, vil verten se på tømming plate, og tilbyr deg litt mer. Så akseptere eller avslå som du kanskje ønsker. ; Les videre for mer om riktig tipping etikette.
Så, dette var alt om middagen etikette. De enkle regler for middag etiquettes vil få deg til å se virkelig bra.

No comments:

Post a Comment