Friday 26 August 2011

Lucky Bamboo Care Instruksjoner

Bortsett fra å legge en fersk notat til interiør, er en heldig bambus plante også antas å bringe lykke. Ifølge feng shui, er heldig bambus planten et symbol på hell, suksess og heltemot. Det sies å være den heldigste, da mottatt som en gave. Men, kan hvem som helst kjøpe disse plantene og pryder sine hjem. Bortsett fra flaks faktor, er heldig bambus anlegget svært enkelt å ta vare på, så det er ikke rotete. Denne artikkelen kan gi deg noen heldige bambus stell, det kan vise seg nyttig i voksende dette anlegget.
Hva er en Lucky Bamboo Plant?
Selv om, kjent over hele verden ettersom heldige bambus, er dette anlegget ikke er en bambus og er ikke knyttet til bambus planter. Faktisk er heldig bambus en art i slekten Dracaena og dens vitenskapelige navn is Dracaena sanderiana. Denne planten er innfødt til enkelte deler av Afrika og Asia og er stort sett funnet i regnskogen i disse regionene. Forplantning stammen gjennom kaks, som for det meste dyrkes i vann. Lucky bambus kan trives i nesten alle innendørs forhold og krever svært mindre vedlikehold. Imidlertid vil en grunnleggende forståelse om hvordan ta vare på heldig bambus alltid gunstig. La oss ta en titt på de ulike aspektene ved heldig bambus omsorg.
Lucky Bamboo Care Tips
Selv om, er heldig bambus planten anses å være et ikke-rotete anlegget, betyr ikke det at du kan ignorere det helt. En liten bit av omsorg om sin beliggenhet, lysforhold, vann og næringsstoffer krav er uunngåelig. The Følgende heldige bambus stell kan være gunstig i voksende en sunn plante i ditt hjem. , Det første og fremst ting å huske er at, alltid kjøpe en sunn plante. Bladene skal være grønn og frisk, og anlegget bør ikke ha noe dårlig lukt. En sunn Anlegget vil ha røtter som er rødlig i fargen og sunn grønne skudd. ; Du kan vokse heldig bambus plante i vann eller jord. Velg en beholder, det vil si minst to inches høyere enn selve anlegget. Plasser småstein eller andre dekorative steiner i bunnen, slik at røttene får støtte til å vokse. Legg litt vann i beholderen, men, sørge for at vannstanden er like under toppen av steinene. ; Hvis du ønsker å dyrke planten i jord, bruk en potting miks som inneholder like deler sand, torv mose og jord, slik at den gir god drenering. ; Selv om, kan anlegget trives i en rekke innendørs forhold, er det bedre å plassere dem vekk fra direkte sollys og AC eller varmeapparat åpninger. For mye varme eller kulde er ikke bra for heldig bambus anlegg. Det er bedre å plassere dem på steder, der det vil bli masse indirekte sollys og en temperatur, som varierer mellom 65-70 ° C.; Filtrert vann er å foretrekke for dette anlegget, spesielt, de, som er dyrket i vann. Du kan bruke destillert eller drikkevann også. Men vann kan inneholde kjemikalier, som kan skade anlegget. , I tilfelle, er du vokser denne planten i vann, da, sørg for å skifte vannet hver uke og vaske anlegg og steiner, før du setter dem i beholderen. ; For Lucky bambus planter, at er dyrket i jord, bør vanning bli gjort med jevne mellomrom. Jordsmonnet skal alltid holdes i et litt fuktig tilstand. ; Hvis du finner din heldig bambus anlegget blader får gult, kan det skyldes for mye direkte sollys eller på grunn av kjemikalier i springvannet. Les mer på heldig bambus planten: innendørs bambus plante mening og omsorg. ; Selv om, dette anlegget krever ikke fôring, kan du bruke en fortynnet plante mat innimellom. , Nå, har du en grunnleggende idé om omsorg for heldig bambus. Håper ovenfor sa heldige bambus stell hjelper deg med voksende friske heldig bambus planter i hjemmet som gir deg masse lykke til.

No comments:

Post a Comment