Saturday 20 August 2011

Generalprøve Middag Etiquette - Hvem er invitert

Hvis du tenker på å binde knuten, vel, sett i gang! Men før du tenker på hvordan og når man skal gjøre det, kanskje bør du lene deg tilbake og gi en tanke til den minste detalj av hele arrangementet! Prøvesalen middag, den d-dagen, sted og umpteen flere ting som må tas vare på. Snakker om øving middag, er det en veldig viktig sak som skjer en dag før bryllupet og er nesten sedvanlige samt obligatorisk. Som navnet antyder, er det øving før selve bryllupet å hjelpe få bruden og brudgommen inn i denne modusen. Ett av store sakene om en øving middag møter paret er øving middag etikette - hvem som er invitert. La oss se hva har vi her om det.
Etikette for øving middag Invitasjoner
Er det nødvendig i det hele tatt til å invitere gjester til øving middag?; Vel, det har å være noen gjester, ikke sant? Ellers hva er hele hensikten? Så, minimum gjestene må være invitert. Tradisjonelt tatt hånd om av brudgommens familie, en øving middag gjest invitasjoner vanligvis i umiddelbar familien og noen signifikante andre. Det er brudeparet sine ønsker om hvem de skal invitere, etter hvert så vidt bryllupet etikette er bekymret.
Hva med invitasjoner?; Det avhenger helt av antall gjester på invitasjonen listen. Formalitet kan variere, men invitasjoner må bli gitt. E reklame er fine, men i tilfelle paret ønsker å gjøre det personlig, kan de ha håndskrevet bryllup invitasjon notater for deltakerne. Derfor RSVP er må forventet og tatt hånd om.
Hvem er invitert?; Et spørsmål som oppdages av de involverte i bryllupet er bryllupet etikette - øving middag etikette som er invitert. Svaret på dette svært vanskelig spørsmål er at nærmeste familie av bruden og brudgommen, inkludert foreldre, besteforeldre og søsken om noen, må være der på øving middag. Jeg tror det sier seg selv. I tillegg til at et par veldig gode venner av både bruden og brudgommen som tenkt å være med på bryllupsfesten er invitert. Videre bryllupet liturg og hans eller hennes ektefelle må være der, sammen med en aktiv deltaker i hele affæren som en pianist eller en kirke organist. I tilfelle av foreldrene, hvis situasjonen er komplisert som det er en skilsmisse eller noe, er det apt i øvingslokalet middag etikette å invitere foreldre som er aktivt involvert i hendelsen. De kan ta med sine nåværende ektefeller.
Dealing med Utenbys gjester; En annen sak er at det er nødvendig å invitere gjester som ikke er i den samme byen. Den enkle løsningen på dette søket, er at utenbys gjester behøver ikke være invitert. I situasjoner USA, der formalitet, må du invitere noen ut av byen, men ikke det ville være mye av en dampener hvis gjesten eller gjestene invitert ikke kommer, er det et triks. Send invitasjonen med en slik timing at selv om de ønsker å komme, ville de ikke kunne, i ellevte time! Du trenger ikke ha dårlig samvittighet for ikke å invitere dem, samt sørge for at de ikke kan komme! Høres grusom, men noen ganger du trenger å gjøre disse tingene. Selv har denne formalitet og høflighet skal vises med hensyn til øvelse middag etikette, som er invitert.
Det er bruden og brudgommens ta; selv om de ovennevnte punkter er vurdert i øvingslokalet middag etikette invitasjoner, til syvende og sist er det bruden og brudgommen må ta samtalen om hvem du skal invitere og alle sakene om invitasjoner. Samtidig er det å foretrekke om man ikke er hastig å forberede listen over inviterte. Viser høflighet mot svakt irriterende gjestene må også gjøres noen ganger. Les mer på bryllup etikette - hvem betaler for hva.
Sist men ikke minst, er alt godt at ender godt. Dersom gjestene er glade og paret er fornøyd, at alle de mennesker som er viktigst i livet er der på som noen gang viktige dagen, er hensikten servert! Problemet med øving middag etikette, som er invitert vil bli løst i minnelighet da! Les mer på øving middag invitasjoner.
Det er her jeg sier Ciao! Ha en flott bryllup øving middag!

No comments:

Post a Comment