Tuesday 23 August 2011

Frontruten Fluid Ikke Coming Out

Driving bilen din, prøver du å se gjennom frontruta, men kan ikke få et klart syn. For å fjerne det skitne frontrute, trekker du en knapp å sprute væsken på frontruten. Men det er uskarpt stille eller uklar, drar du den igjen. Spylevæske ikke kommer ut! Vel, frustrerer som definitivt deg. Du lurer kanskje hva's galt. La meg fortelle deg at denne bilen problemet kan være forårsaket av ulike årsaker. Hvis, 'spylevæske ikke kommer ut' eller 'frontruten vaskemaskin væske ikke spruter "er problemet, her skal vi prøve å finne løsningen.
Frontruten Fluid Ikke Coming Out: ting å kontrollere
Kontroller Motor Sound; Vel, hvis det er en humming lyd som kan høres etter du slår på frontruten vaskemaskinen, motoren av denne vaskemaskinen fungerer. Hvis denne lyden mangler, ville du må åpne panseret på auto og merk sikringene. Hvis den er blåst, så bare bytt ut sikringen og sjekk igjen. Dersom sikringen ikke er blåst, og motoren ikke lage noen lyd, må du ringe en mekaniker som kan trolig erstatte frontruten vaskemaskin motor. Les mer om auto frontruten utskifting og reparasjon.
Sjekk reservoaret; Det første steget du må ta mens finne en løsning på problemet, 'frontruten svaber væske ikke kommer ut', er å sjekke reservoaret. Dersom nivået av væske er lavt eller hvis reservoaret er tom, du bare må legge frontruten væsken. Lurer på hvordan du legger til frontruten vaskemaskin væske? Bare åpne lokket og fyll den til reservoaret fylles til toppen. Du kan enten bruke en flaske med liten åpning eller bruk en trakt for å unngå søl av væske. Lukk hetten for å fullføre jobben.
Kontroller Fluid, skjønt de frontruten svaber væsken som du bruker er motstandsdyktig mot frysing, kan ekstrem kulde temperaturer forårsake fullstendig frysing. Frozen væske betyr, 'spylevæske ikke kommer ut ". Først må du starte motoren og parkere bilen i en lukket garasje for en dag. Det vil sørge for at det er i hvert fall over frysepunktet temperatur. Når vindusspylervæske blir flytende, ta bilen ut av garasjen og drenere væske helt. Nå åpner lokket på reservoaret og hell en spesielt formulert anti-fryse frontruten vaskemaskin væske inn i den. Lukk hetten og sjekk ut.
Sjekk munnstykket, Under bilen voksing øvelsen, kan utover bilvoks får tett i munnstykket, videre forårsaker spylevæske som skal blokkeres. Hvis 'bakre spylevæske kommer ikke ut "er et problem du opplever, samme kan være årsaken som må bearbeides på. I utgangspunktet kan du sette en nål inn i åpningen på munnstykket og hjelpe tømme tette. Gjør dette for et par ganger og sjekk om væsken kommer ut. Dersom det ikke, prøv dette.
Sjekk Line, Ta en kan av komprimert luft og holde den mot munnstykket og blåse luft for å fjerne eventuelle hindringer. Nå fjerner røret fra nedre del av munnstykket og blåse luft for å fjerne eventuelle rester. Sjekk alle leddene i røret og fjerne avhengig av hva du kan og blåse trykkluft gjennom hver del for å til du finner en tette. Nå, koble til alt av dem og sjekk. Lær mer om vindusviskerne ikke fungerer.
Så neste gang du merke problemet 'frontruten væske ikke kommer ut', bare sjekk ut nevnte punktene. Pass på at du ikke overse noe problem knyttet til vindusviskere, da disse er mye avgjørende for en trygg kjøretur. Hold rengjøring av frontruten og sørge for at du sjekke væske nivåene før du starter motoren for en lang kjøretur.

No comments:

Post a Comment