Wednesday 31 August 2011

Foot Tattoo Designs

For noen, er det om å gjøre en frekk uttalelse og for noen sitt om etterlater subtile spor. Uansett, foten tatovering design er en perfekt måte å gjøre disse mote uttalelser. Disse tatoveringer er ser like slående hvis de er gjort bra, og viktigst, godt plassert. Foot tatoveringer er ganske eksotisk som de er som regel unngås de uutholdelige smerten de påfører. Tatovering design for foten er mange, men du må vite hva betyr de, før du får dem permanent innsatt på deg selv. Her er noen ideer til fots tatovering design og hva så de betyr.
Ankel og Fot Tattoo Designs
Flower Foot Tattoo Designs, Blomster er den ideelle foten tatovering design kvinner. Disse vakre mønstrene er emblemer av naturen, syklusen av fødsel, forplantning, død og gjenfødelse. Fargerike spor i huden representerer uskyld og renhet. Spesifikke blomster har en religiøs og en åndelig betydning. Blomster, siden antikken har vært brukt i deriving rettsmidler, farger og duft. Dermed blomst tatoveringer symboliserer adel, ro, healing, sødme og skjønnhet. Form, farge og duft av blomster har vært inspirasjonen for utallige navn på ulike språk. Les mer på foten tatoveringer for jenter.
Star Foot Tattoo Designs, Betydningen av stjernen tatoveringer forskjellig, med forskjellen i bildet av stjernen konstellasjon. Disse legemene rundt anklene, på toppen til fots eller rundt ankelen gjør fabelaktig inntrykk. Generaliserte betydningen av en start tatovering er lyset skinner i mørket. En stjerne tattoo står for sannhet, håp og ånd. Det representerer den guddommelige gnisten og glødende iver for å søke klarhet i tider med fortvilelse og motløshet. Star of David, stjerne og stjerne støv, nautiske star tatoveringer og stjerneskudd tatovering også gjøre for stor fot tatoveringer.
Tribal Foot Tattoo Designs, The stammefolk var pionerene kroppskunst. I sin tid var tatovering en merke av ære, kjærlighet, sosial status, tap, erindring, straff og viktigst identifikasjon. Sommerfugler, totem dyr, kryptiske design, ringer, masker, klør, drager, skorpioner og knuter er noen av de berømte trukket tribal tatovering design. De fleste av tribal tatoveringer har myter knyttet til dem, noe som gjør dem enda mer interessant.
Celtic Foot Tattoo Designs, keltiske tatoveringer først ser utrolig dekorative. Røttene til disse designene gå tilbake langt tilbake i historien. De fleste av tatoveringen bildene som brukes av kunstnere og kunstinteresserte er fra den irske Book for Kells. Den keltiske kors, noe som oppsto i det 4. århundre, symboliserer en bro mellom himmelen og jorden. Den populære komplekse sketchings av keltisk knop er knyttet til sammenveving av to elskende, evigheten og de fem elementene. Den keltiske design er flott tatovering design for foten. Les mer på Celtic knop og betydninger.
Zodiac Foot Tattoo Designs; Iført dyrekretsen skiltene er på den ytre ankelen er ikke like fot tatovering design for menn, men for kvinner også. Vi er ikke bare styrt av sol tegn, men ved Lunar tegn også. Så finne ut hva som er månetegn og få deg en tatovering av to fusjonerende tegn. Du kan også få dyrekretsen trukket med bokstaven i navnet ditt. Det beste om dyrekretsen tatoveringer er at de opptar liten plass, men sier mye om din personlighet.
Dette var noen av foten tatovering design som du kan få innsatt på huden din. En tatovering er fast, så tenke to ganger før du velger et design, som det er en forlengelse av din personlighet også.

No comments:

Post a Comment