Sunday 28 August 2011

Fish Tattoo Designs

Fisk design dukket opp på keramikk i India rundt 2500 BC, men det har vært fisk helligdommer i Nord-Europa siden 6000 f. Kr. I ulike kulturer, er det ulike meninger knyttet til fisk tatovering design. Men det er sant at de gjør en integrert del alle nesten alle kulturer over hele verden. Derfor er det veldig tydelig at fisken tatoveringer har blitt en varm favoritt med tatoveringen aficionados over hele verden. Før vi ser de forskjellige fiskene tatovering design for jenter og gutter, skal vi lese om meningen med fisk tatovering design.
Betydningen av Fish Tattoo; Fish har vært betraktet som et symbol på vann, mor, samt stor gudinne. De var også assosiert med feminine kraft og reproduktive krefter. I Celtic tatoveringer, var fisk assosiert med kvinnelig seksualitet og fødsel. I deler av India, ble fisk sett på som et symbol på ekteskapet. Bruden ville gå inn i sin manns hus med en fisk i hånden hennes. Vannet tegnet Fiskene er avbildet med to fisk som svømmer i motsatte retninger.
Forskjellige fisk tatovering design har også forskjellige betydninger knyttet til dem. Koi fisken tatovering design er et symbol på mot og maskulinitet. Avhengig av farge, størrelse på fisken, en del av fisken avbildet, kan det også komme til å bety en masse andre ting også. Gud Ea blir sagt å være en sammenslutning av en fisk og geit, og ble sagt å være en Gud for visdom, magi og kreativitet. Den senere gikk videre til å bli et symbol på Capricorn. Under de tidlige kristne æra, ble fisken den hemmelige koden vedtatt i tider med forfølgelse. Fisk som ikon ble ripete enten i støv eller på vegg, et tegn på trygg havn hvor folk kunne møtes uten forræderi. For urfolk og folk fra kystområdene, ble fisk sett på som Overflod kilde til mat, og også en kraftig dyr totem.
Fish Tattoo Designs; Fisk tatoveringer kan bli trukket med en diskos, som vil representere en fredelig og følsom person. Blant fisk tatovering design, koi fisk Tattoo design er svært populære. Disse design kan kombineres med vannsprut, kirsebær blomster eller til og med lotusblomster. Det generelle betydning forbundet med koi fisk er det av lykke. A Koi tatovering kan være avbildet svømming oppover, noe som ville stå for styrke under prøver ganger. Det betyr også seieren til tross for forferdelig motgang, med andre ord modige triumf over en kamp. It også betraktes som nogen som svært selvstendig.
For mer informasjon, les videre; Koi Fisk Tattoos og deres mening; Koi Fisk Tatoveringer for Girls, Koi Fisk tatoveringer for kvinner; Bortsett fra koi fisk, er det også andre fisker som er valgt å foreta en tatovering. Betta fisk, også kjent som siamesiske kampfisken, er også favoritt fisk tattoo design. Hvis du er aggressiv, og ønsker å fremstille den også, så kampfisk fisk er den riktige fisken for deg. Det finnes forskjellige farger som kan brukes som dype og ekte grønn, blå, rød turkis, etc.
Shark tatoveringer er svært populære, selv om det er en følelse av negativitet knyttet til dem. De er sett på som hard rovdyr. En hai fisk kan også ses på som et symbol på grådighet, farer og bedrag. På den annen side, det er folk som ser på haier en tilknytning til havet, og også som en link til verdiene av sine forfedre. Sammen med haier, delfin design er også populære i fisk tatovering design.
Fish tatovering design kan gjøres på føttene, håndledd eller skulderbladene. Hvis du ønsker å bli et stort tatovering, så ryggen er rett lerret for deg. Kvinner velger å bli fisk tattoo gjort på sine lavere tilbake, slik de ser sanselig. Fisk tatoveringer kan også brukes av menn. Det er mange fisk design som maskuline versjoner. Disse tatoveringer er ofte gjort på armer, bryst og rygg. Den er alltid godt å snakke med tatovør å få riktig tatovering for deg selv, slik tatovering fjerning er tidkrevende som vel som smertefull prosess. Du kan også få et midlertidig tatovering før du får permanent tatovering laget, slik at du ikke trenger å gå gjennom den smertefulle tatovering fjerningen.

No comments:

Post a Comment