Wednesday 17 August 2011

Dreadlock Vedlikehold

Dreadlocks er en viden populære frisyre blant ungdom. Dreadlocks kan være enten dannes naturlig, eller gjort i salong. Dreadlocks er i utgangspunktet hårstrå som er vridd og knyttede sammen til et unikt mønster på hodet. Mange mennesker velger denne frisyre, ettersom det er svært lett å vedlikeholde og trenger ingen styling. Det er en av de mest naturlige og fri form av frisyrer. Dreadlocks faktisk er lys på vedlikehold, men det betyr ikke at du bare la håret vokse på egenhånd. Du må temme dem og følger en riktig hårpleie rutine for å opprettholde formen og tekstur av dreadlocks. Nedenfor er noen dreadlock vedlikehold tips. Mer om hvordan å vokse dreadlocks.
Dreadlock Vedlikehold tips
Selv om du har naturlige dreadlocks eller gjort opp i en salong, er regelmessig vedlikehold viktig. Nedenfor er noen dreadlock vedlikeholdstips som vil vise seg å være nyttig i vedlikehold av frisyre din.
Vasking; Mange mennesker feilaktig tror at å vaske dreadlocks ofte ikke er nødvendig. Hyppigheten av dreadlocks vask vil hovedsakelig avhenge av din livsstil og tid som du har vært flaunting dreadlocks. Har du kjøpt denne frisyre bare nylig, så ikke vaske dreadlocks mer enn én gang i uken i løpet av de 3 første måneder. På den annen side, hvis du har blitt flaunting denne frisyre i flere tiår, så la din livsstil bestemme frekvensen av dreadlocks vask. Folk som fører en meget aktiv livsstil bør vaske håret minst to ganger i uken. De som ikke kan gjøre med en vask hver par uker. Med dreadlocks, alt som kommer i håret, forblir der, dermed ville du ønske å holde hodet ren. Bruk en rest befrir shampoo for dette formålet, shampoo barer også fungerer fint for dreadheads.
Conditioning; Bruk av balsam for dreadlocks er høyst diskutabelt som noen folk mener at en conditioner låser opp dreadlocks, eller hindrer ny dreadlocks låser seg sammen. Imidlertid er conditioning din dreadlocks et must for å beskytte dem mot brudd og fall. Conditioner fuktighetsgivende også låser og holder dem friske. Hvis du tror at en balsam forstyrrer låsemekanisme av håret ditt, så bruk den bare på tips. Naturlig conditioners like shea smør, rosmarin olje, jojobaolje, olivenolje er best balsam for dreadlocks.
Tørking, forlater dreadlocks fuktig i lang tid kan være svært skadelig for dreadlocks. Lufttørking er den beste alternativet for tørking dreadlocks, men du kan også sitte under en varm panseret tørketrommel. Towel tørking også en alternativet kan vurdere, men så sørg du bruker en microfiber towel for dette formål. En vanlig håndkle tendens til å forlate sine fibre i dreadlocks, noe som da blir vanskelig å fjerne. Forsiktig klapp tørk dreadlocks med et håndkle, må du ikke gni kraftig da det kan skade håret cuticle.
Hodebunnsmassasje; Dreadlocks motivet skalp til stor skade ved å hindre at frisk luft i å nå i hodebunnen. Derfor er vanlige hodebunn massasje for å forbedre helsen til hodebunnen. Bruk beroligende ingredienser som tea tree olje, rosmarin olje og peppermynte olje. Selv om du ikke sjampo svært regelmessig, ville det lurt å skylle skalp hver uke å bli kvitt for rester eller annet produkt bygge opp. Ta enda mer forsiktig hvis du har en kløende hodebunnen som blir irritert lett.
Siden håret fortsette å vokse må du ta vare på disse nye, løse hår. Følg kronglete og trening teknikker som palm rolling og gnir for å låse disse løst hår i eksisterende dreadlocks. Dreadlock vedlikehold er også avhengig av strukturen på håret. For eksempel, inneholder dreadlock vedlikehold for svart hår beskytter håret hårstråene mot skader på grunn av tørr, grov tekstur av hår. Mens dreadlock vedlikehold for hvite mennesker er særlig vanskelig som glatt, silkeaktig hår motstår vridning og snu. Kan du også gå for dreadlock vedlikehold produkter eller kits som i hovedsak er tilgjengelige i markedet. Mer om dreadlocks - hvor å vedlikeholde.
Les mer på: Dreadlocks Styles for Women, Dreadlocks Styles for menn, Dreadlocks er en kul og funky frisyre til flaunt. Men, pass på at du tar skikkelig dreadlock vedlikehold for å bevare det vakre frisyre din.

No comments:

Post a Comment