Saturday 20 August 2011

Cheesecloth: Hvor kjøpe

Cheesecloth er en myk bomull stoff som er vevd løst. Det er i hovedsak brukt til ysting, derav navnet. Dessuten er cheesecloth også brukt i utallige andre oppskrifter som krever belastende av melkeprodukter og holde resten sammen. Den mer løselig vevde stoff renner ut væsken og holder fast sammen. Det store hull i stoffet gjør at meieri produkt å puste. Cheesecloth is ikke farget i motsetning til andre stoffer, som gjør det til et nøytralt alternativ for kulinariske bruksområder. La oss forstå i detalj om cheesecloth stoff. Les mer på hvordan å lage ost.
Cheesecloth: Hvor kjøpe cheesecloth
Cheesecloth Fabric Typer
Som nevnt ovenfor cheesecloth stoff er laget av ufarget bomull. Gjengene er løst vevd slik at stoffet vises porøse. Dens porøsitet er svært nyttig i straining av matvarer. Det finnes flere grader og typer cheesecloth. Karakteren av cheesecloth er hovedsakelig basert på antall tråder per tomme. Det er omtrent fem grader av cheesecloth, nemlig, # 10, nr. 40, # 50, # 60 og # nitti. Vurder # 10 er preget av 20 vertikale og 12 horisontale tråder per tomme. I klasse # 40, er det 24 vertikale og horisontale 20 tråder per tomme. # I klasse 50, er det 28 vertikale og 24 horisontale tråder per tomme, mens klasse # 60 har 32 vertikale og 28 horisontale tråder hver centimeter. Vurder # 90 består av 44 vertikalt og 36. horisontale tråder per tomme. Dermed grade # 10 gir maksimal porøsitet mens grade # 90 er den tykkeste av alle. Karakteren utvalget er stort sett gjort på bakgrunn av formål cheesecloth. Cheesecloth av høyere karakterer er sterk og varer lengre. Cheesecloth stoffet er også klassifisert som lett cheesecloth og tunge vekt cheesecloth. Les mer på hvordan er ost laget.
Forhandlere cheesecloth
Cheesecloth er mest brukt for kulinariske formål. Derfor kan det være lett finnes i supermarkeder eller dagligvarebutikker. Se etter matlaging gadgets og kjøkken leverer i matlaging delen. Cheesecloth er for det meste på lager rundt denne ting. Du kan også kjøpe cheesecloth på stoff butikker eller butikker som lager sy ting. Some sengetøy butikkene også lager cheesecloth av enkelte karakterer. Du kan ikke finne cheesecloth av nødvendige klasse på et supermarked eller dagligvarebutikk. The cheesecloth that supermarkeder selger det meste mykt og løst vevet. Dermed må du kanskje kaste det på lag for å oppnå ønsket tykkelse og størrelse på hull. The maksimale ulike cheesecloth kan bli funnet på Internett, som du kan bestille cheesecloth av enhver karakter som per dine krav. Gå gjennom kataloger på ulike shopping nettsteder og bestille cheesecloth i henhold til dine spesifikasjoner.
Cheesecloth Bytter
Mangen ganger din oppskrift krever bruk av cheesecloth og du absolutt har ingen anelse om hvor å kjøpe cheesecloth eller du kan ha svært liten tid til disposisjon, i slike tilfeller cheesecloth substitutter kan komme til nytte. Det er mange materialer som fungere like fint som cheesecloth for en myriade oppskrifter. Muslin klut er en ideell erstatning for cheesecloth, på grunn av deres lignende struktur. Du kan bruke medisinske gasbind til samme formål. Det kan imidlertid hende du må kaste den i flere lag for å oppnå en ønsket effekt, som medisinske gas er veldig løst vevd med store hull størrelser. En gammel sokk og en utslitt linen også fungerer også fint som cheesecloth alternativ, men sørg for begge er tilstrekkelig rene skal brukes til matlaging formål. Tilsvarende, et kaffefilter (papir) kan brukes som cheesecloth innbytter da det tilbyr samme porøsitet. Noen av disse materialene kan brukes avhengig av tykkelsen på duken som kreves av oppskriften din.
Hvor kan man kjøpe cheesecloth bør ikke være et problem, nå som du vet er hva steder å se etter. I tilfelle, du unnlater å skaffe cheesecloth kan du alltid stole på cheesecloth substitutter gitt i denne artikkelen.

No comments:

Post a Comment