Sunday 21 August 2011

Beskjæring Apricot Trær

Det vitenskapelige navnet på aprikos is Prunus armeniaca. Det er en liten frukttre, bærer deilig frukt. En godt strukturert Trimmingen nødvendig når treet er ung og deretter beskjæring vilkårene kan bli endret når det er to til tre år gamle, for å opprettholde nye gren og vekst av tips. Husk å fjerne de døde, syke og skadede blader under enhver tid av året. Primær beskjæring er vanligvis gjort under utbruddet av tidlig vår.
Hvordan beskjære Apricot Trees?
Beskjæring aprikos treet på riktig måte sikrer sunn og store aprikoser. Kvaliteten på frukt avhenger mye av hva slags beskjæring aprikos frukttrær. Sjekk ut følgende trinn for å få en oversikt om beskjæring aprikos trær. Les mer om beskjæring frukttrær.
Steg # 1, Har du nylig plantet aprikos trær, er det første du må gjøre, å kutte den tilbake til 30 inches. Siden skyter bør trimmes til en knopp. Kan du også bruke et lag med hvit latex for å beskytte den mot sol.
Step # 2; Dersom treet er ett år gammel prøvetaking, fjern alle knuste kvister av 24 inches, til stammen. Bruk pruner blader for å gjøre en bevegelse skarp kuttet. De kuttet bør være ca 1/5th tommers over kople sammen avdelinger og 1/4th tomme ovenfor en knopp, brutt på en gren. Dette beskjæring må gjøres før knoppene har hovne eller åpnet. Tidlig vår er riktig tid å starte beskjæring.
Steg # 3; På dette trinnet må du finne leder stammen av treet. Oppreist lederen stammen er den naturlige forlengelsen av stammen som danner midten skjelettet ryggraden av treet. Det kan være to eller flere co-dominerende oppreist sentrale stengler. Du må beskjære disse ekstra co-dominant leder stilker eller kvister, slik at bare de viktigste oppreist kvist gjenstår. Du må finne den nøyaktige posisjonen til å gjøre kutt. Kuttet må gjøres ¼ th tomme ovenfor krysset av den uønskede co-dominant greiner og de viktigste bagasjerommet eller stamme.
Steg # 4; Så må du trimme de grenene, som fester til hoved stammen med mindre enn 45 graders vinkel. Du bør også beskjære grenene har smale crotches. Dette må gjøres like 1/5th tomme ovenfor krysset med de viktigste stammen eller leder grenen.
Step # 5, gjøre treet ser tynn og slank ved å redusere hver bransje over 1/4th tommer fra sovende knopp. Behold 3-5 grener fra de viktigste gren som «rib» av den unge treet. Samtidig som dette kuttet, må du meisel crisply, sikrer at ingen bark er ripet eller kvister faller bort.
Step # 6, Når dette tunge beskjæring er gjort, la den unge spire til å vokse helt under den første vekstsesongen. Du kan gjenta samme teknikker for beskjæring i neste år.
Step # 7; løpet av andre året, starte beskjæring kvistene som vokser rett opp sammen med lederen grenen. Kuttet må være 1/5th tommers ovenfor krysset med hovedgrein eller leder gren. Fjern kvister som vokser innover og også klippe grenene vokser nedover. Bare beholde leder avdelingen med få grener festet med den i det andre året også.
Step # 8; Når aprikos treet har helt modnet, klart ødelagt, skadet og syke grener. Følg alltid treet tidlig våren. Også fjerne knoklete små kvister på greiner som vokser nedover og festet med stammen.
Step # 9; Forfalt aprikos trær må spissen beskjæres hvert tredje år. Du må gjøre disse lett beskjæring kutt like 1/5th tommers over sovende eller uåpnet knopp på grenen. Beskjæring tipsene innen 6 - 12 inches bidrar i veksten av treet og bedre fruktbærende og blomstring potensial.
Step # 10; Den beste tiden for beskjæring er tidlig på våren. Alltid unngå beskjæring utenom årene av vekst. Fjern svake lemmer, dødt og skadet tre svake knopper, spirer og kvister under enhver tid av år for å få størst mulig effekt av anlegget.
Du kanskje også liker å lese om:; Beskjæring Apple Trees, Beskjæring Cherry Trees; Beskjæring Maple Trær, Hvis du følger riktig beskjæring teknikker for aprikos trær, du er nødt til å få de vakreste produkter. Beskjæring aprikos trær trenger mye tålmodighet og kompetanse. Bortsett fra disse, må du også ta vare på aprikos trærne. Med verdig innsats, kan du få søte deilige fruktene fra treet og gjøre syltetøy og desserter fra den.

No comments:

Post a Comment